Estelle in gevecht met Ruud, Rachel Hazes heeft een getrouwde lover, prinses Laurentien keuvelt met Camilla, Manuel Broekman is bezet en de toppers en floppers op het Televizier Gala. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Estelle Cruijf was de afgelopen weken vaste klant bij de Rechtbank Amsterdam. Zowel de zaak tegen Badr als haar eigen scheiding werden er behandeld.

Story stuurde een fotograaf op de echtscheidingszaak af. Estelle kwam met haar Porsche, Ruud op de scooter. De blonde ex-voetbalvrouw is nog steeds extreem mager, haar hoofd lijkt bizar groot voor haar lichaam. Ook is ze duidelijk getekend door stress, gezien haar ingevallen wangen.

Er staat dan ook veel op het spel, weet Story. Ruud Gullit vindt het niet eerlijk dat hij haar een hoge alimentatie moet betalen. Ze heeft immers Badr, die prima voor haar kan zorgen.

Samenwonen

De bokser vocht zelf aardig wat geld bij elkaar en daar kan hij zijn geliefde uitstekend van onderhouden. Volgens het blad heeft Ruud dan ook een detective foto's van Estelle en Badr laten maken. Zo kan hij aantonen dat de twee samenwonen.

Ook bracht Ruud naar voren dat hij financiële problemen heeft. Zijn onroerend goed portefeuille is nog weining waard en recent liet de Belastingdienst beslag leggen op zijn bezit. De miljoenen waar Estelle op aast, heeft hij dus helemaal niet.

De zitting bij de rechter duurde acht uur en de definitieve uitspraak over alimentatie en boedelscheiding zal pas later plaatsvinden. 

Ondeugende Rachel

Story ontlokte Rachel Hazes pikante onthullingen. De weduwe van André geeft in het blad toe een relatie te hebben. Met een getrouwde man! Aan vastigheid heeft Rachel geen behoefte, laat ze weten, en dus vindt ze het prima zo.

"Het is romantisch en gepassioneerd. Dat heb ik als vrouw nodig", verklapt Rachel. De man in kwestie heeft een partner, is iets ouder en heeft een drukke baan in de horeca. Volgens Rachel weet zijn vrouw van de affaire en vindt ze het oké. Ook dochter Roxy en zoon Dré vinden het prima dat hun moeder het doet met een gebonden man.

Rachel woont met zoon en dochter in twee huizen naast elkaar in Vinkeveen. Dus als die 'lover' van mams weer eens stiekem komt aanwippen, weet meteen de hele familie dat. En daar moet je als kind toch niet aan denken. Geen probleem, meldt Rachel. "De kinderen hebben hun vader André op een voetstuk staan en daar krijgt niemand hem vanaf."

Very British

Gezellig: prinses Laurentien was op bezoek bij Camilla Parker Bowles, de vrouw van kroonprins Charles. De dames dronken een kopje thee en praatten over 'laaggeletterdheid'. Alleen dat woord al is niet uit te spreken voor mensen die daadwerkelijk laaggeletterd zijn, maar dat terzijde.

De ontvangst vond plaats in Clarence House, het stulpje van Charles en Camilla. Het interieur is om je te bescheuren. Ongekend Engels truttig, met bloemetjes, schilderijtjes, beeldjes en kandelaren. Allemaal erfstukken van de Koninklijke familie uit voorgaande eeuwen. Het modernste item is een foto van prins Harry en vader Charles, het oudste een schemerlamp uit 1700.

Laurentien en Camilla zitten saampjes op een Thomas Chippendale-bank, ook al zo'n pronkstuk van oubolligheid. Heerlijk om ongenegeerd een kijkje te kunnen nemen in het interieur van de Royal Family. Laurentien zal wel blij zijn dat zij niet in zo'n museum hoeft te leven. Als zij voor haar huis in Brussel een Ikea kast of bank wil kopen, dan kan dat gewoon. Camilla is veroordeeld tot het stoffige interieur uit vervlogen tijden.

Barbie op de loper

De Televizier-Ring werd uitgereikt en dus was tout Bekend Nederland uitgelopen. De stylisten en kappers draaiden overuren om de dames er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Linda de Mol verscheen met een hoog opgekamde knot in glitterjurk, Anita Witzier met witblonde kuif in bontstola en Samantha 'Barbie' ...als zichzelf.

Het arme kind mag dan door haar realityshow een BN'er zijn geworden, dit feest ging haar te ver. Tussen alle chique geklede 'collega's' stond ze er verloren bij. Gekleed in een te kort mantelpakje, een knots van een gouden tas en kniehoge leren laarzen met studs was ze echt de vreemde eend in de bijt.

Mollenfeest

Lieke van Lexmond en Gallyon van Vessem dachten allebei een originele jurk gescoord te hebben. Groot was de verbazing toen ze allebei in dezelfde zwarte kanten japon (van ruim 1.000 euro) verschenen. Modemisser dus!

Stacey Rookhuizen moest natuurlijk weer gek doen met Lady Gaga-achtige schoenen en Nicolette van Dam droeg heel duidelijk geen beha onder haar laag uitgesneden jurk. Maar verder was het één groot Mollen-feest, met o.a. Wie is de Mol, Linda de Mol en Johnny de Mol als winnaars.

Extreem knap

Acteur en presentator Manuel Broekman valt bepaald in de categorie 'lekker ding'. In de serie Feuten speelt hij Bram Wagtmans, als presentator kennen we hem van Spuiten en Slikken. Zelf worstelt hij een beetje met zijn imago van hunk. Liever wil hij bekend staan als goede acteur.

Story weet te melden dat Manuel sinds kort een vriendin heeft. Slecht nieuws voor de fans; "heel wat jonge meisjesharten zullen gebroken zijn", aldus het blad. Ze plaatsen foto's van de vermeende vriendin.

De meisjesharten zullen daardoor nóg een keer breken, want deze vriendin valt qua schoonheid niet te beconcurreren. Een extreem knappe brunette, die in de verte doet denken aan de Amerikaanse acrice Sofia Vergara. Lang donker haar, getinte huid, prachtige lach en een beeldig figuur.

Logisch dat Manuel zo'n brede grijns op zijn gezicht heeft. Story heeft geen idee wie het knappe meisje is. Maar dat zullen ze snel genoeg achterhalen. En dan maar hopen dat het Manuels zusje, nichtje of buurmeisje is en de fans kunnen blijven wegdromen bij de gedachte aan een vrijgezelle Manuel.