Cee Lo Green zal niet worden vervolgd voor seksueel misbruik. Volgens bronnen binnen de politie wordt het jurylid van The Voice echter wel aangeklaagd voor het aanbieden en het in bezit zijn van xtc.

Dat meldt TMZ maandag.

De politie heeft volgens de entertainmentsite geen bewijs kunnen vinden dat Green een vrouw heeft gedrogeerd en aangerand, maar wel dat hij xtc in zijn bezit had.

De vrouw meende dat de muzikant haar vorig jaar tegen haar zin drugs toediende toen zij samen aten in een sushi-restaurant en dat hij haar vervolgens misbruikte.

Green spoorde de politie aan om grondig onderzoek te doen. Het jurylid meldde bij de eerste geruchten al dat er niks klopte van de beschuldigingen.

Opname

Bronnen binnen de politie melden aan TMZ dat Green wel zal worden aangeklaagd voor het in bezit zijn van xtc. De zanger zou dezelfde vrouw niet gedrogeerd hebben, maar wel zouden ze samen xtc hebben gebruikt nadat hij het haar aanbood.

De vrouw heeft een opname gemaakt waar Green het heeft over de drugs die zij samen gebruikte, wat de politie ziet als bewijs voor drugsgebruik.

Green zal er waarschijnlijk afkomen met een geldboete, taakstraf of proeftijd.