Roel van Velzen voelt zich gezegend met gezin

Roel van Velzen is dolgelukkig met zijn vrouw en twee zoontjes. "Ik kan genieten van het plaatje dat we nu echt een gezin zijn. Wat zijn we gezegend."

Dat vertelt de zanger in een interview met het AD.

"Boaz is nu oud genoeg om naar Laut te kunnen lachen. Ik kan niet omschrijven hoe me dat met trots vervult. Het is surreëel", zegt Van Velzen over de 1-jarige Laut en Boaz van een halfjaar. De zanger trouwde in 2011 met Marloes.

De 35-jarige Van Velzen is blij dat hij zowel zijn gezin als zijn muziek heeft. "Dat ik het allebei kan hebben maakt het plaatje compleet."

De zanger werd voor zijn nieuwe album, waar hij momenteel aan werkt, geïnspireerd door zijn gezin. De zanger was tijdens het schrijven bang dat mensen het sentimenteel zouden vinden. "Het klinkt een beetje gek misschien, want je zou denken dat je altijd schrijft vanuit je persoonlijke beleving."

Filter

Toch kan Van Velzen dat gevoel nu van zich afzetten. "Bij The Rush of Life was ik dat filter kwijt en dat is nog steeds zo", zegt hij over zijn vorige plaat, die vorig jaar verscheen. "Dat komt door mijn huwelijk met Marloes en de geboorte van mijn twee zoons."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie