Roddelbladen: Mabels mottenballen en Sylvie's 'MEIS'jesnaam

Gordon koopt eigen hit, Mabels hoed uit de mottenballen, Tatjana mag niet trouwen, Sylvie moet achternaam inleveren en waar was Estelle tijdens Badr's rechtszaak? Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hiep Hoi, Gordon heeft weer een nummer 1 hit! Tenminste, dat juicht hij zelf. "Tranen van blijdschap en geluk" twitterde de zanger blij. Maar volgens Weekend belazert Gordon de kluit. Ze laten platenbaas Erik de Zwart aan het woord.

Die oud radio-man is inmiddels directeur van de Top 40. Hij denk dat Gordon zijn eigen hits laat opkopen. Elke keer op een vast tijdstip wordt de hit van Gordon opeens heel vaak gedownload.

Dan stijgt hij een paar plaatsen in de hitparade. Dat het op een vast tijdstip gebeurt, is vreemd. Wint een kandidaat van Idols of The Voice of Holland, dan schiet dat liedje de volgende dag omhoog. Maar de stijging van Gordons hit is onverklaarbaar.

Doorgestoken kaart dus. Het kost Gordon veel geld om zijn eigen plaatje zo vaak te laten downloaden, schrijft het blad. Die tranen van blijdschap en geluk kosten de zanger dus wel een behoorlijke duit.

Motteballen

Vorige week al verbaasden de bladen zich over de 'doorgeefjurk' van Máxima. Ze droeg dezelfde japon als prinses Mette-Marit en Marie Chantal. Maar het kan erger. Party dook in de archieven in en zag dat Mabel recent een hoed van twaalf jaar geleden uit de mottenballen had opgedoken. Tijdens het huwelijk van prins Jaime droeg ze een zwarte flaphoed met tule op een zwarte jurk.

"Nog steeds in de rouw?" vroegen de bladen zich af. Maar het bleek gewoon een oud hoofddeksel te zijn, dat blijkbaar nog best kon. Ook Prinses Anita droeg een jurk die ze al eerder droeg tijdens Koningnnedag in Apeldoorn. Dat is een beetje vreemd, want na de aanslag met de auto op de Koninklijke familie zou je denken dat die dag negatief  'besmet' zou zijn. Een jurk aantrekken die je aan die vreselijke dag herinnert, is niet zo gepast. 

Party kraakt ook het blazertje af van de zoon van prinses Laurentien en prins Constantijn. Het arme joch verzuipt in het jasje en ook over de te lange broekspijpen struikelt hij. De andere twee dochters hebben slecht zittende maillots en het Missoni-jurkje van de jongste dochter Leonore (230 euro) hebben we ook al eerder gezien. Slechte beurt voor de Royals dus.

Tatjana's bruidsjurk

Actrice en calendar-girl Tatjana Simic droomde vorige week weg bij het idee dat ze ging trouwen. Haar 'buit' is de steenrijke Lex. Maar die is nog gewoon getrouwd met de 80-jarige Hannie. Lex is 65, en Tatjana 50. Privé benaderde de aanstaande ex-vrouw voor een interview. Dat er getrouwd wordt, is onzin, verklaart zij stellig. Dat heeft Lex zelf tegen haar en tegen zijn familie gezegd.

Inderdaad, het stel is nog niet officieel gescheiden. En Tatjana loopt wellicht wat vooruit op haar bruiloft. Maar eerlijk is eerlijk: Lex is 65, Hannie 80. Ze kan er nog zo goed uitzien en het kan jaren een prima huwelijk zijn geweest. Het is toch niet helemaal vreemd dat Lex valt voor een 'sexbom' van 50. Meestal hoor je verhalen van kerels die vallen voor hele jonge meiden van een jaar of 25.

Tatjana is al 50. Kan het dan echt niet zijn dat Lex verliefd is geworden op Tatjana die 'maar' 15 jaar jonger is? We zullen afwachten hoe deze relatie zich zal ontwikkelen en of we de sexbom inderdaad over enige tijd in een trouwjurk naar het altaar zien schrijden.

‘MEIS’jes naam

Rafael van der Vaart is helemaal om. Sabia is de vrouw van zijn leven. In Privé zien we dat hij haar naam op zijn voetbalschoenen heeft laten borduren. Of op de andere linkerschoen de naam van zoontje Damian staat, toont het blad niet. Maar een foto van de gehele familie Van der Vaart zegt genoeg.

Liefdevol staan pa en moe met Rafael en Sabia op de foto, de armen gezellig om elkaar heengeslagen. Breed lacht de happy family in de camera. Sylvie lijkt geheel te zijn vergeten. Het blad schrijft een stukje over de achternamen van de dames. Sylvie wordt langzamerhand weer 'Sylvie Meis', haar meisjesnaam. In de Duitse media is ze nog wel 'Frau Van der Vaart'.

Maar volgens het blad gaat Sabia binnenkort van Bouhlarouz naar Enigzek (haar meisjesnaam) naar Van der Vaart. Dan kan Sylvie die achternaam niet meer gebruiken. Terug naar haar 'Meis'jesnaam, grapt Privé dan ook. Maar omdat ze een flinke som geld aan haar scheiding zal overhouden, zal die achternaam wel haar minste zorg zijn.  

Stelli en Badr

Waar was Estelle tijdens de rechtszaak tegen geliefde Badr Hari? Tijdens de zitting bleven de stoelen die voor Estelle en haar familie waren gereserveerd, leeg. De blondine stond haar grote liefde niet bij tijdens de zaak. Volgens Story kon Estelle het niet opbrengen aanwezig te zijn. Ze zette Badr ‘s morgens af met de auto, nam innig afscheid en vertrok weer.

"Ik heb de hele dag binnen gezeten en televisie en internet gevolgd," deelt ze mee aan Story. Na afloop van de zitting haalde ze Badr weer op. Van hun trouwplannen zal voorlopig weinig komen, vermoedt het blad. Het wordt eerst afwachten of Badr wordt veroordeeld en naar de gevangenis moet.

Eerder al, tijdens de voorlopige hechtenis, vroeg hij Estelle in de gevangenis ten huwelijk. Niet bepaald romantisch, maar volgens het blad zijn de twee echt erg verliefd. Nóg een gevangenisstraf zal de liefde dan ook wel overleven.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie