'Kanye West wil nooit trouwen met Kim Kardashian'

Kanye West en Kim Kardashian zullen niet snel in het huwelijksbootje stappen. Vrienden van de rapper menen dat West absoluut niet wil trouwen.

West zou het huwelijk ouderwets vinden en ziet daarom niet in waarom hij de moeder van zijn kind om haar hand moet vragen, zo meldt Radaronline.

"Kanye ziet zichzelf nu al als de partner van Kim en heeft geen intenties om haar ooit ten huwelijk te vragen", vertelt een ingewijde.

Verschillende entertainmentsites meldden eerder dat Kardashian staat te springen om een aanzoek, maar volgens de bronnen die Radaronline spreekt is daar niets van waar.

Schamen

"Voor Kim hoeft het niet. Zij is al eens getrouwd op een grote, uitbundige manier en dat eindigde ook in een scheiding. Ze is zo ook al gelukkig", aldus de bron.

De realityster zou na haar eerste bruiloft zich nog steeds schamen voor het korte huwelijk (Kardashian was 72 dagen getrouwd met basketballer Kris Humphries) en geen behoefte voelen om mensen daar nogmaals aan te herinneren.

De familie van Kardashian, waaronder moeder Kris Jenner, dringt er volgens de bronnen nog steeds op aan dat de twee gaan trouwen. "Maar dat wordt ook steeds minder."

Lees meer over:
Tip de redactie