Vrouw Timbaland vraagt scheiding aan

De echtgenote van muziekproducer en rapper Timbaland wil na een huwelijk van vijf jaar scheiden.

Monique Mosley heeft de echtscheidingspapieren al ingediend bij de rechtbank, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Mosley eist onder meer een vergoeding van haar juridische kosten en alimentatie voor zichzelf en voor hun 5-jarige dochtertje.

De vrouw van de succesvolle muziekproducer wil dat haar man de alimentatie ook al gaat betalen als de scheiding nog niet is afgewerkt. Mosley zegt zelf geen geld te hebben en de kosten van haar advocaat te hebben moeten lenen van een vriend.

Daarnaast wil ze dat de 41-jarige multimiljonair ook alimentatie gaat betalen voor haar 10-jarige kind uit een eerdere relatie, omdat Timbaland het kind "privé en in het openbaar aanduidt als zijn eigen".

De twee zijn vijf jaar getrouwd geweest maar hebben, zoals Mosley dat ook opmerkt in de scheidingspapieren, al bijna twee keer zo lang een relatie.

Timbaland, die eigenlijk Timothy Zachery Mosley heet, werkte met sterren als Missy Elliott, Jay-Z, LL Cool J, Justin Timberlake en Nelly Furtado. Dankzij de vele hits die hij scoorde is hij zo'n 80 miljoen dollar waard.

Lees meer over:
Tip de redactie