Michael Fassbender zoekt nog steeds naar juiste partner

Michael Fassbender krijgt veel meer aandacht van vrouwen sinds hij in Hollywood een bekend acteur is, al zoekt hij nog steeds naar de juiste partner.

"Ik maak veel vrienden, als je begrijpt wat ik bedoel. Je bent succesvoller als je met vrouwen praat. Plotseling zijn ze een stuk geïnteresseerder", zegt de 36-jarige Fassbender in een interview met GQ.

De 300-acteur heeft het van dichtbij zien veranderen. "Tot pakweg drie jaar terug zouden vrouwen zijn weggelopen als ik amper twee zinnen had uitgesproken."

Hij vervolgt: "Ik kan me herinneren dat ik aan een tafel zat en met een vrouw aan het babbelen was. Ik dacht op dat moment 'God, wat ben ik saai nu'. Maar zij dacht er anders over. "Dat is zó interessant", zei ze.

"Toen dacht ik wel: vijf jaar terug zou dit helemaal niet interessant zijn geweest!'"

Ware

Fassbender geeft aan dat hij nog steeds op zoek is naar de ware. "Ik denk dat mijn langste relatie twee jaar heeft geduurd. Ik ben er op mijn zeventiende mee begonnen, dat zegt volgens mij genoeg."

De acteur heeft eerder relaties gehad met X-Men-tegenspeelster Zoë Kravitz (dochter van Lenny Kravitz) en Nicole Beharie, met wie hij in de film Shame speelde.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie