'Sylvie van der Vaart houdt scheiding af'

Sylvie van der Vaart zou haar scheiding van Rafael proberen uit te stellen. Volgens bronnen lijkt de presentatrice geen haast te willen maken om de papieren te tekenen.

"De advocaat heeft de papieren al maanden liggen, maar het is er nog altijd niet van gekomen", aldus een bron dichtbij het voormalig koppel tegenover Story.

Het model zou een te druk schema hebben om de papieren te ondertekenen en zou om die reden nog altijd getrouwd zijn met Rafael.

"Wellicht dat ze tijd wil winnen, omdat ze dan ineens zelf op draait voor de kosten van het appartement waar zij samen woonden", vertelt een ingewijde.

Penthouse

De huur van het penthouse waar Sylvie van der Vaart verblijft, wordt momenteel nog door de voetballer betaald, maar zodra de scheidingspapieren getekend zijn draait de presentatrice zelf op voor de 12.000 euro per maand.

Het tekenen van de papieren zou volgens de bron echter niet ver weg zijn. "Sylvie is net terug van vakantie en zou er wel eens klaar mee willen zijn."

Huwelijkse voorwaarden

Volgens het blad staat al vast dat Van der Vaart bij de scheiding 4 miljoen euro van haar ex ontvangt. Het model tekende in 2005 de huwelijkse voorwaarden waarin dat zou staan.

Een ingewijde weet nog te vertellen dat ook al besloten is waar zoontje Damián gaat wonen. "Grotendeels bij Rafael, want hij kan Damián een stabielere thuissituatie bieden. Sylvie is veel van huis, maar heeft volgens de overeenkomst het recht om haar zoon veertien dagen per maand bij zich te hebben."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie