Heleen van Royen wil toekomst niet plannen

Heleen van Royen is gelukkig met haar vriend Bart Meeldijk, maar wil niet nu al zeggen of ze over vijf of tien jaar nog bij elkaar zijn. "Ik pak liever het moment dan dat ik droom over iets wat nooit komt."

Dat zegt de schrijfster in een interview met Story.

Volgens de 48-jarige Van Royen is haar 22 jaar jongere vriend ook helemaal niet bezig met het plannen van de rest van zijn leven.

"Dat is juist het fijne van onze relatie. Wij leven echt in het hier en nu. Ik zou ook geen vriend willen die alleen maar plannen voor de toekomst maakt", aldus de schrijfster.

Van Royen zegt dat de klik met Meeldijk er direct was. "Als ik naar hem kijk, krijg ik kriebels. Elke dag met hem is weer een verrassing."

Scheiden

Met haar ex Ton van Royen, met wie de schrijfster twintig jaar getrouwd was, heeft ze nog steeds een goede band. "Wij zijn als vrienden uit elkaar gegaan en zullen dat ook altijd blijven. Maar de echte liefde die je als man en vrouw moet voelen was er gewoon niet meer."

De schrijfster denkt dat zij en haar ex beter uit de scheiding zijn gekomen. "Als ik voor mezelf spreek ben ik veel gelukkiger nu. En ik denk dat Ton dat ook is."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie