'Kim Kardashian en Kanye West ruziën over babykledinglijn'

Kim Kardashian en Kanye West zouden ruzie met elkaar hebben over een kledinglijn voor baby's waar de realityster mee bezig is. 

De rapper bemoeit zich ermee en zou geen vertrouwen hebben in de ideeën van zijn vriendin.

Maar het was juist West die Kardashian na de geboorte van hun kind North aanmoedigde om kleding voor baby's te gaan ontwerpen, vertelt een bron aan RadarOnline.

"Hij dacht dat het een goede manier voor haar was om serieuzer genomen te worden en los te raken van haar familie", aldus de insider. "Hij wil dat ze een nieuwe carrière begint los van reality-tv en dat zou op deze manier kunnen."

De rapper regelde ontmoetingen voor de realityster met zijn vrienden uit de modewereld, zoals een ontwerper van Givenchy. Kardashian stortte zich op het project, maar merkte al snel dat haar vriend er niet op vertrouwde dat ze het wel zonder zijn hulp kon.

Geen stijl

"Hij bemoeit zich overal mee en Kim wordt er gek van", zegt de insider. "Hij vindt dat zij geen goed gevoel voor stijl heeft."

Kardashian is begonnen met het ontwerpen van kleren, waarbij haar kind haar muze is. "Maar tot nu toe gaat het helemaal mis en wijst Kanye haar telkens terecht bij het aankleden van de baby", zegt de bron.

Kardashian zou haar ontwerpen inmiddels aan zijn smaak hebben aangepast.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie