Hanna Verboom is bang vergeten te worden

Hanna Verboom heeft soms de angst dat ze geen rollen meer aangeboden zal krijgen. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet bang ben vergeten te worden."

De actrice, die binnenkort te zien is in de filmversie van BNN-serie Feuten, zegt tegen Beau Monde dat ze niets heeft met bekendheid, maar wel graag haar werk wil blijven doen.

"Een tijdje heb ik het interessant gevonden om bekend te zijn, maar na verloop van tijd bleek dat het toch niet voor mij te zijn. Ik vind het leuker om mooie verhalen te vinden en vertellen", aldus de 30-jarige actrice.

Verboom heeft zich om die reden voorgenomen alleen nog projecten te doen waar zij écht geloof in heeft. "Voor het eerst in mijn leven heb ik 'nee' gezegd tegen enkele acteerklussen. Heel eng."

Stemmetje

Die nieuwe instelling heeft de actrice naar eigen zeggen te danken aan het stemmetje in haar hoofd. "Het zou makkelijk zijn om de gebaande paden te nemen. Alle rollen te spelen die aangeboden worden. Rode lopers over te gaan en bakken met geld te verdienen. Maar dat is niet wat het stemmetje in mij zegt."

Verboom denkt dat het afslaan van rollen haar uiteindelijk nieuwe mogelijkheden in haar loopbaan zal bieden. "Soms is het goed om een stapje terug te doen, je koers te bepalen. Door 'nee' te zeggen tegen het één, krijg je ruimte voor het ander."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie