'Relatie Jennifer Lopez gaat niet goed'

Het zou niet goed gaan tussen Jennifer Lopez en haar vriend Casper Smart. De twee zijn al een paar weken niet samen gezien.

Verschillende bronnen laten aan RadarOnline weten dat de relatie van Lopez en Smart niet lang meer stand zal houden.

De twee zouden afgelopen zomer zelfs heel kort uit elkaar zijn geweest. "Jennifer is heel privé over haar relatie, maar ze hint er nu wel op dat de glans eraf is", aldus een insider.

"Ze vindt het moeilijk om haar gedachten te accepteren dat haar liefde voor Casper niet voor altijd is, maar nu geeft haar hart haar hetzelfde gevoel."

Iets anders

Volgens de ingewijde willen de twee nu allebei iets anders in hun leven. De zangeres zou al een paar keer hebben geprobeerd om de relatie te verbreken, de laatste keer was in juni.

Lopez had toen een fotoshoot. "Veel mensen op de set hadden het er toen over dat het uit was tussen hen." Maar uiteindelijk zou ze Smart toen toch weer terug hebben genomen.

Tweeling

Dat heeft vooral te maken met haar tweeling. "Ze weet niet hoe ze het hen uit moet leggen. Ze zijn dol op Casper. Jennifer zal dus wel bevriend met hem blijven. Het zal dan wel niet zo dramatisch voor hen zijn als toen zij en hun vader Marc Anthony uit elkaar gingen."

Lopez en Smart werden op 21 september voor het laatst samen gezien. Lopez was eerder getrouwd met Marc Anthony, met wie zij twee kinderen kregen. De zangeres en actrice was daarvoor verloofd met Ben Affleck en had een relatie met P. Diddy.

Lees meer over:
Tip de redactie