Kelly Clarkson heeft haar aanstaande echtgenoot Brandon Blackstock gevraagd om een baby als cadeau voor de kerstdagen.

Clarkson stapt eind deze maand in het huwelijksbootje met haar verloofde Blackstock. Als de bruiloft eenmaal achter de rug is, wil ze zo snel mogelijk de volgende stap zetten.

''We gaan bijna trouwen, echt bijna. Ik heb hem al verteld dat ik na de bruiloft een baby wil. Ik zei tegen hem: 'Dat is het kerstcadeau dat je mij kunt geven''', zegt de zangeres tegen Access Hollywood.

Clarkson wil dolgraag kinderen. Ze heeft al een beetje kunnen oefenen met de kinderen van Blackstock uit een vorige relatie. ''Ik vind het hartstikke leuk om huiswerk met ze doen. Ik vind alles eraan gewoon ontzettend leuk.''

Druk

De zangeres, die in 2002 American Idol won, heeft een druk schema, maar denkt dat zij en haar aanstaande man het ouderschap prima kunnen combineren met hun carrières. "Ik denk dat het voor iedere ouder heel zwaar is, maar uiteindelijk gaat het erom dat het het waard is. En het lijkt mij gewoon geweldig."

Clarkson vraagt ook al om tips van vrienden die net ouder zijn geworden. "Ik bombardeer mijn vrienden echt met vragen en zij zeggen alleen maar: Kelly, je kan het wel. Je moet gewoon duidelijk 'stop' zeggen als het even niet meer gaat."