Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: de Koninklijke familie zich verdringt op de boot, er iets geheimzinnigs is aan Jomanda's lovers, Beckhams minnares Rebecca Loos alweer een schnabbel heeft, er een stuk minder Frans Bauer is en Bonnie St Claire voorlopig niet komt buitenspelen. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geheimzinnig

Jomanda mag weer praten en gelukkig maar. Nadat het 'medium' maanden van stilte (voor de wereldvrede ofzo) in acht had genomen, kan ze nu haar zegje weer doen. Haar bedevaartsoord trekt weer vele 'gelovigen' en ook de roddelbladen weten de exentrieke 'zieneres' weer te vinden. Op dit moment haalt ze de bladen omdat haar jonge geliefde bij een motorongeluk is omgekomen. Haar jonge (ex)lover reed op een motor die uitgerekend Jomanda hem cadeau had gedaan. 'Ik voelde dat er iets niet goed zat die dag' meldt Jomanda in Party en inderdaad: Paul overleefde het ongeluk niet. Wat ons een beetje bevreemdt, is dat dit al Jomanda's twééde geliefde is die overlijdt. Eerst was het haar man, die door een hartaanval overleed en nu dus haar minnaar die naar de eeuwige jachtvelden verdwijnt. Er zou toch niet iets bovennatuurlijks in zitten, een soort 'voodoo-vibes'? Zou Jomanda echt paranormale krachten bezitten die mensen zelfs het hiernamaals kunnen 'instralen'? Hoe dan ook: dit vermoeden lijkt ons in elk geval een spannend thema voor een griezelfilm.

Rebecc-ham

Of je talent hebt, zegt in de showbizz niet zo veel. Het gaat er om dat je bekend bent, dát bepaalt je marktwaarde. Dat blijkt ook wel weer uit het verhaal van Rebecca Loos. Ze vree een paar keer met voetballer David Beckham en stapte toen met haar verhaal naar de pers. Die smulde van alle pikante details en Rebecca verscheen in alle roddelbladen en kranten. Niet lang daarna gaf ze interviews op tv en weer iets later mocht ze in Nederlands een item voor SBS6 presenteren. Ze bakte er niets van, maar daar ging het niet om; ze was immers een bekende persoonlijkheid. Het geld stroomde binnen en -nog veel belangrijker- haar naam staat inmiddels op de lijst van Bekende Mensen. Het schijnt dat de verleidster inmiddels gevraagd is om in een Engelse tv-serie mee te spelen, aldus Party. Het gaat om de populaire serie Footballers Wives en ja hoor: Rebecca krijgt de rol van 'femme fatale'. Ze hebben wel humor, die Britten!

Koninklijk dobberen

De Koninklijke familie benut de zomervakantie om gezellig met z'n allen op te trekken. De zussen van Beatrix, Irene en Margriet, hun kinderen en zelfs de aanhang klitte samen bij elkaar in Italie. Daar lag Opa Bernhards boot de Jumbo afgemeerd en de prinsen en prinsessen maakten gretig gebruik van het schip om te duiken en te zonnebaden. Het is een drukte van belang aan boord en terwijl de Jumbo best een behoorlijk jacht is, is het zelfs krapjes. Er is maar een beperkt aantal zonneplaatsen en het is dringen geblazen. Dat de prinsen wel echte gentlemens zijn, blijkt uit het feit dat de meisjes mogen liggen en zij elders op de boot een plekje moeten vinden. Verder natuurlijk in alle bladen de staatsieportretten van Bea, Alex, Maxi en Amalia. Die mochten -ook in Italie- tijdens een persmomentje 'officieel' worden gefotografeerd. Weekend maakt zelfs een uitklap-poster van het kneuterige familiekiekje. Leuk voor op de wc-muur?

Minder Frans

De Brabantse lekkerbek Frans Bauer heeft een tijd lang zijn favoriete maaltijden moeten overslaan. Brabo Frans laat zich door ma Bauer of Mariska graag een bord hollandse pot mèt vette jus voorzetten en een portie Fijnaartse afhaalchinees gaat er ook altijd wel in. Maar Frans heeft voor zijn komende optredens aan zijn conditie moeten werken. En dat betekende dat er een paar kilo af moest. Door flink te fietsen -een hobby van Frans- lukte dit niet en daarom heeft hij een personal trainer ingehuurd. Dat is in showbizzland de laatste tijd helemaal je-van-hèt. Linda de Mol heeft er een, Irene van der Laar, Bridget Maasland ook en er zijn er véél meer die onder begeleiding in topvorm proberen te komen. Franske werd onderworpen aan een streng regime van sporten in de sportschool èn een dieet. Het resultaat mag er zijn: er is maar liefst 14 kilo minder Frans! Voor het ijdele mannetje dat hij is, moet dat een fijne prestatie zijn.

Bonnie in de bak

Zangeres 'uit de oude doos' Bonnie St Clair mag graag een borreltje drinken. Regelmatig verschijnen verhalen over een lallende, onsamenhangend pratende en vals zingende Bonnie. Hoe diep de zangeres van 'Bonnie, kom je buiten spelen' en 'Droog je tranen, Pierrot' is gezonken, blijkt uit het verhaal in Weekend. Ze vertelt daarin zelf dat ze naar de gevangenis moet! Twee keer achter elkaar is ze van de weg gehaald toen ze dronken achter het stuur zat. Ze werd veroordeeld tot een taakstraf, maar die heeft Bonnie niet kunnen vervullen. Nee, dat was natuurlijk niet haar schuld, vertelt ze. De mensen van de zorginstelling waren zó gemeen, dat Bonnie helemaal overstuur raakte en zich vernederd voelde (zelfs een categorie C-zangeres ontbreekt het niet aan ster-allures!). En ze stopte met haar taakstraf, waardoor ze nu moet gaan 'zitten'. Gelukkig wil ze nog wel kwijt dat ze zich schaamt voor het feit dat ze dronken achter het stuur zat. 'Als je iemand doodrijdt, zoals Marco Bakker, dan ben je voor het leven getekend' meldt ze. Had Bonnie soms een kwaaie dronk toen ze dit valse opmerkinkje maakte?