Hoewel Bruce en Kris Jenner al een tijdje gescheiden leven, zijn ze niet van plan een echtscheiding aan te vragen.

Dat vertelt Bruce Jenner aan People.

"Kris heeft haar eigen plek en ik heb mijn eigen plek. Er is geen vijandigheid", zegt de voormalig atleet. "Het gaat geweldig met me. Kris is gelukkig, ik ben gelukkig. Niemand vraagt een echtscheiding aan."

Er is geen sprake van een nieuwe liefde, volgens Jenner. "Ik heb mijn familie, ik heb mijn kinderen. Ik heb geen tijd voor andere dingen." De 63-jarige Bruce blijft onderdeel uitmaken van de realityshow Keeping Up With The Kardashians, die vooral draait om de drie dochters van zijn vrouw: Kim, Khloe en Kourtney Kardashian.

Khloe en Lamar

Khloe Kardashian en haar man Lamar Odom, die ook gescheiden leven, werden nadat Bruce en Kris Jenner hun breuk dinsdag bevestigden samen gespot. E Online zag de twee samen naar het huis van Kris Jenner rijden, waar ze een paar uur zijn gebleven.

De Jenners trouwden in 1991. Hij had toen al vier kinderen uit twee eerdere huwelijken. Kris was eerder getrouwd met de overleden advocaat Robert Kardashian, met wie ze eveneens vier kinderen kreeg. Samen kreeg het paar nog twee dochters, Kylie en Kendall.