AMSTERDAM - De afgelopen tijd zagen we op foto's haar normaal zo platte buik gestaag groeien, maar nu is het zo ver: topmodel Elizabeth Hurley heeft een zoontje gekregen. Het jongetje heet Damian Charles.

Om de geboorte hangt een waas van geheimzinnigheid, want niemand weet te vertellen hoe laat de baby precies is geboren, in welk ziekenhuis hij ligt en hoeveel hij weegt. Wel is bekend dat hij donderdag jongstleden, twee weken te vroeg, ter wereld is gekomen. Of moeder en zoon het goed maken, is eveneens een vraagteken.

De geheimzinnigheid heeft te maken met de vader van baby Hurley. Dat is volgens de geruchten de miljonair en jetset-playboy Stephen Bing. Maar hij ontkent ten stelligste de vader te zijn en zegt dat Liz tijdens hun 'verkeringstijd' ook met andere mannen het bed heeft gedeeld. Het fotomodel zegt dat haar relatie met de filproducent 'exclusief' was en dat er geen anderen waren.

Het enige commentaar van de filmproducent op de geboorte is dat hij niet geïnteresseerd is in hoe Elizabeth haar zoontje heeft genoemd.

/ACHTERKLAPWie o wie is de vader van Liz' baby?Steve Bing maakt er een potje van