Kanye West heeft voor de zoveelste keer in de clinch gelegen met de paparazzi. De rapper was niet blij toen hij om 04.00 uur bij zijn huis werd opgewacht door fotografen. 

"Zoek een baan", adviseerde hij de paparazzi onder meer, blijkt uit een video van entertainmentwebsite TMZ.

"Hoe zou je het vinden als ik om 04.00 uur bij jouw huis zou staan?", vroeg een pissige West. Vervolgens vloekte de 36-jarige rapper meerdere malen omdat de fotografen hem vragen stelden. West gaf eerder dit jaar aan dat hij niet meer aangesproken wenst te worden door paparazzi.

"Jullie zijn een stelletje bloedzuigende muggen. Elke vraag die jullie stellen moet meer geld opleveren", tierde West. De rapper heeft een plan voor de paparazzi.

Als het aan West ligt, moeten de fotografen geld gaan betalen aan de sterren die ze achtervolgen. Op die manier kunnen de rapper en zijn gezin veel geld verdienen. "Ik ga dit allemaal veranderen", beloofde West vrijdag.

West moet enigszins op zijn tellen passen. Afgelopen zomer vloog de rapper een fotograaf aan. De paparazzo moest naar het ziekenhuis en diende een aanklacht in. Volgende maand moet de rapper tekst en uitleg geven in de rechtbank.

Bekijk beelden: