Badr Hari heeft een aantal mensen bedreigd in de tijd dat hij in de cel heeft gezeten. 

In telefoongesprekken met zijn vriendin Estelle Cruijff moeten onder anderen Leco van Zadelhoff, Albert Verlinde en John van den Heuvel het ontgelden.

In het laatste deel van de tweedelige Brandpunt Reporter-special over Badr Hari komen de bedreigingen aan bod. De politie tapte de telefoontjes van de kickbokser af terwijl hij in de gevangenis zat.

Uit de politierapporten blijkt dat Hari de stylist van Cruijff heeft bedreigd. Van Zadelhoff zou tegen Cruijff hebben gezegd dat ze beter naar een plastisch chirurg kon gaan, in plaats van een stylist. Toen Cruijff dit aan Hari vertelde, ontplofte hij. ''Leco moet oppassen met die opmerkingen, anders eindigt hij op de intensive care'', zei Hari toen.

Kwaad daglicht

Ook John van den Heuvel en Albert Verlinde zijn bedreigd, omdat ze Hari in een kwaad daglicht zouden hebben gezet. ''Ik heb gewoon mijn werk gedaan, waardoor het beeld over hem ging kantelen en dan begrijp ik dat je boos wordt. Maar als je directe bedreigingen uit, dan sla je door'', zegt Van den Heuvel hierover in RTL Boulevard.

Van den Heuvel wist ook te onthullen dat Koen Everink in de rechtszaak tegen Hari zowel als slachtoffer als getuige zal optreden. De miljonair mag zijn verhaal doen en zal ook ondervraagd worden.

Everinks advocaat wist tot slot te vertellen dat Everink 'forse vooruitgang met de revalidatie boekt'. Toch moet hij binnenkort opnieuw met dit proces beginnen, omdat hij weer geopereerd moet worden.