Nick Carter vindt het niet eng om open te zijn over zijn drugsverslavingen. "Ik ben niet bang om te laten zien dat ik soms zwak ben." 

Dat zegt de Backstreet Boy, die verslaafd was aan drank en drugs, tegen het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter. "Ik ben niet bang om de wereld te laten zien wie ik ben."

De 33-jarige zanger heeft het in zijn autobiografie, Facing the Music and Living to Talk About It, veelvuldig over zijn verslavingen. "Ik ben nu wie ik ben en als je dat vergelijkt met wie ik toen was, is dat totaal iemand anders", zegt de zanger over zijn leven voordat hij was afgekickt.

De Backstreet Boy zou in zijn boek ook schrijven over zijn relatie met Paris Hilton, tussen 2003 en 2004. Zo zou zij volgens Carter geen goede invloed hebben gehad op zijn drugsgebruik.

Een ingewijde vertelt echter aan entertainmentsite Radar Online dat dit onzin is. "Ik ken Nick al lang en hij was voor Paris al zwaar aan de cocaïne en andere drugs."

Realityserie

Carter is ook bezig met een realityserie over zijn toekomstige huwelijk met zijn verloofde Lauren Kitt. "Je ziet ons een nieuw en beter leven creëren", vertelt Carter, die in februari op zijn knieën ging, over de serie. "Ik denk dat het heel inspirerend kan zijn voor de rest van de wereld."