Lamar Odom is boos dat zijn vader de Kardashians als slecht heeft bestempeld. 

"Hij is respectloos tegen de enige familie die van me houdt zonder daar iets voor terug te willen", zegt de basketballer in een brief die hij op Twitter plaatste.

Joe Odom zei dinsdag in een interview dat Odom beter af zou zijn zonder de Kardashians en dat hij wilde dat Odom nooit met Khloé was getrouwd. "Hij heeft mijn schoonmoeder en andere familieleden van mijn vrouw nog nooit ontmoet", reageert Odom, die zelf ook jarenlang geen contact met zijn vader had.

De basketballer worstelt naar verluidt met een drugsverslaving en zou hierdoor huwelijksproblemen hebben. Joe Odom is ook drugsverslaafd geweest en was volgens hem een slechte vader. "Hij is mijn ondergang. Zijn demonen zijn misschien wel het enige wat hij me ooit heeft gegeven."

Recht

Odom vindt dat zijn vader het recht niet heeft om zich in de media over hem uit te laten. "Hoe kan een man die nooit heeft gecheckt hoe het met me gaat, zo roekeloos over zijn 'zoon' praten?" De basketballer heeft wel veel steun van de Kardashians. "Zij zijn de enigen die er in deze zware tijden constant voor me zijn geweest."

De 33-jarige basketballer wil niet dat mensen slecht praten over zijn familie. "De enige die iets heeft gedaan, ben ik zelf", zegt Lamar. "Laat de mensen die niets anders hebben gedaan dan van me houden en me beschermen erbuiten."