AMSTERDAM - Het huwelijk van de bekende Engelse tv-kok Jamie Oliver staat op de tocht. Dit beweert een vriend van het echtpaar in de Sunday Mirror. Jamie's vrouw Jools zou haar man door zijn drukke werkzaamheden nauwelijks meer zien.

Jools heeft thuis haar handen vol aan hun twee kinderen Poppy Honey en Daisy Boo. Jamie zou zich hier bewust van zijn: "Jamie werkt met hart en ziel. Maar hij realiseert zich dat hij meer tijd in zijn gezin moet steken , omdat anders zijn huwelijk in gevaar komt", aldus de huisvriend.

Jamie en Jools, beiden 29 jaar oud, waren afgelopen weekend samen met de kinderen in hun tweede huisje op het Engelse platteland. In reactie op dit nieuws zegt Jamie op zijn website dat er niets aan de hand is: "Met mij en Jools gaat alles prima, we zijn gelukkig, net zoals afgelopen week, net zoals afgelopen jaar en het jaar daarvoor."

Jamie leerde Jools kennen in 1993, lang voor hij een ster werd. Ze trouwden in 2000. Behalve een succesvol tv-programma runt Jamie ook een aantal restaurants, waaronder het succesvolle River Cafe in Londen. Hier komt maandagavond voormalig president Bill Clinton eten. Binnenkort opent Jamie een restaurant in Amsterdam.