LONDEN - 'Spider-Man 2' heeft maandagavond zijn feestelijke galapremière gehad inLonden. Spidey zelf (Tobey Maguire) en Mary Jane-actrice Kirsten Dunstfleurden het evenement op. Zij konden maandag rekenen op het geschreeuw vanhonderden fans, toen zij samen aankwamen over de rode loper.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

"Het is ongelooflijk dat zoveel mensen voor deze première hun huis uit zijngekomen", zei de 29-jarige Maguire, die aan de zijde van zijn co-star Dunstde pers en fans te woord stond. "De film is goed en ik ben er behoorlijktrots op. Ik denk dat iedereen die de eerste leuk vond, deze zeker gaafvindt", voegde de Spider-Man-acteur eraan toe.

Andere beroemde gasten waren Lenny Kravitz, Claudia Schiffer en voormalig'Baywatch'-ster David Hasselhoff, die in Londen is om te repeteren voor zijnrol in de musical 'Chicago'. Zangeres Samantha Mumba droeg voor degelegenheid een zeer kostbare jurk, bezet met 3476 diamantjes. Mumba werdbegeleid door een bodyguard. 'Spider-Man 2' opent woensdag in Nederland. Eengalapremière is er niet.