Jeroen Rietbergen is geschokt door de beschuldigingen dat hij zou zijn vreemdgegaan. De vriend van Linda de Mol heeft volgens Weekend een affaire gehad met Renée Gunning.

"Ik ben geschokt door het artikel in Weekend. Niets van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of had geen relatie met Renée Gunning," aldus Rietbergen in een verklaring.

Het blad plaatste woensdag een stuk waarin de deelneemster van Echte Gooische Meisjes beweerde jarenlang de minnares te zijn geweest van Rietbergen.

Ontkennen

Woensdagmiddag liet ook Gunning in een verklaring tegenover Shownieuws weten dat het artikel in Weekend niet klopt. "Het artikel zit vol onwaarheden en feitelijke onjuistheden, ik vind het vreselijk wat er over mij en de vriend van Linda de Mol wordt beweerd."

Volgens Gunning zijn er nooit afspraken gemaakt met Rietbergen, ook niet in het geheim. "We zijn elkaar wel eens spontaan tegengekomen, maar er hebben nooit geheime ontmoetingen plaatsgevonden."

Kwetsend

"Het hele artikel met alle onjuiste beweringen is ongelofelijk kwetsend voor Linda, haar kinderen, waar ik veel van houd en ook voor mijzelf," vertelt Rietbergen in zijn verklaring.

"Er is geen enkele vorm van wederhoor gepleegd: het artikel is geplaatst zonder eerst een reactie van mij te vragen. Ik bereid juridische stappen voor en zal de eventuele schadevergoeding naar een goed doel overmaken."

De Mol en Rietbergen zijn sinds 2007 bij elkaar. De relatie begon op het moment dat Rietbergen nog een relatie had met actrice Lieke van Lexmond.