Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin onder andere dat: Prins Alexander een kind bij een ander heeft, TV-klusser Nico zijn twee rechterhanden voor ondeugende dingen gebruikt, Guusje's Dinand een moeilijke dag doormaakte, Maxima wel heel erg 'prinsessig' is en Rachel is gebombardeerd tot zuster. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Prins misstap

Vet staat het op de cover van Weekend: 'Alexander heeft 'n kind bij een ander'. Toe maar, da's heftig. Snel lezen. Het bericht is afkomstig uit een Duits blad. Daar zet men overigens wel een vraagteken achter de zin 'Hat Willem ein uneheliches kind?'. In het blad beweert een jonge Nederlandse vrouw een kind van onze kroonprins te hebben. Saillant detail: het kind is in hetzelfde ziekenhuis geboren als prinses Amalia en pas vier maanden geleden geboren! Dat betekent dat toen Alexander nog volop met Maxima in het kindergebeuren zat, hij deze 'zijsprong' heeft gemaakt. Jammer dat Weekend de foto van het meisje met kind niet heeft overgenomen, we zijn benieuwd naar hoe deze Christine er uit ziet. Weekend probeert olie op het vuur te gooien door aan te stippen dat De Oranjes niet procederen tegen dit roddelblad, terwijl ze dat anders altijd wèl meteen doen. Zou er dan toch een kern van waarheid…..? Maar nee, ontkent de RVD: 'Het is onzin'.

Klushandjes

Wat een ouwe boef. In Privé staat dat TV-klusser Nico (van tuinman Rob en kwebbeltje Myrna) zijn handjes niet thuis kan houden. Nico laat zijn twee rechterhanden graag over de lijven van bevallige jongedames glijden. Zijn ondeugende gedrag is ook de reden dat RTL4 het heerschap weg wilde hebben. Sponsors en tv-bazen vreesden dat Nico de show een slechte reputatie zou geven en hebben hem verzocht te vertrekken. Met een fikse gouden handdruk wilde Nico daar best aan meewerken. SBS6, zijn nieuwe werkgever, schijnt van niks te weten en vreest nu het ergste. In Privé de anekdote van een 'bekende styliste': 'Hij trok mijn blouse open en gooide me - na me op verschillende plaatsen te hebben betast- in het zwembad. Mijn blouse was helemaal opengescheurd en kapot' tiert het mens. Vervolgens zeurt ze eindeloos over de kosten voor de stomerij, het lijkt wel alsof ze dat het allerergst vindt. Privé smult van het detail dat dit incident uitgerekend gebeurde op de dag dat Nico 25 jaar getrouwd was. 'dat feestje heeft hij op zijn eigen manier gevierd' giert het blad. Wij gieren om Myrna Goossen, die zegt dat ze in elk geval kan zeggen dat hij nooit heeft geprobeerd háár te betasten. Nee, hè hè, waarom zou iemand zich aan Myrna vergrijpen als er genoeg frisse blommetjes voorhanden zijn in zo'n tv-studio?!

Dean Maddy 1

Privé heeft foto's van zanger Dinand Woesthof, die een bezoek brengt aan het graf van Guusje Nederhorst. Op 29 juni j.l. is hun zoontje Dean Maddy 1 jaar geworden en dat werd gevierd. Waarschijnlijk was er thuis een kinderfeest met taart en ballonnen, maar we zien Dinand met een grote bos rozen moederziel alleen naar het graf lopen. Het is ook erg ingrijpend allemaal: een half jaar na de geboorte overleed Guusje en dat is nu precies een half jaar geleden. Privé schetst hoe het leven van Dinand er op zo'n speciale dag als vandaag uitziet. Dinand moet in z'n eentje z'n jarige kind uit bed halen, alleen slingers ophangen, alleen 'lang zal hij leven' zingen en zonder Guusje het eerste kaarsje uitblazen. We worden een beetje triest als we aan zoveel zieligs denken. Gelukkig kwamen jonge moeders Babette van Veen en Wendy van Dijk (ook alleenstaande ouder) de boel een beetje opfleuren en zo werd het toch nog een echt kinderfeest.

Lekker gewoon

Wat is Maxima toch lekker gewoon gebleven. Vorige keer al schreven we over Maxima die met haar ouders bij de Amsterdamse tramhalte met een strippenkaart zwaaide. Deze week heeft Story kiekjes van Maxima die bij Ikea shopt. Gewoon, tussen het normale volk, ging ze helemaal alleen op zoek naar meubeltjes op de kinderafdeling van Ikea Delft. Wat het precies was, vertelt het verhaal niet, want het gewenste artikel bleek niet op voorraad. Was Maxima helemaal voor niets naar Delft gereden. En ze had zich er nog wel zo mooi voor aangekleed: een gestreepte roze jurk, kort leren jasje en modieuze tas. Zou ze geen gewone spijkerbroek hebben? Of is ze echt zo 'prinsessig' geworden dat ze zelfs thuis de vuile luiers van Amalia verschoont in een Chanel mantelpak?

Zuster Hazes

Volgens Story is Rachel Hazes weer met de kids bij haar André ingetrokken. Hoera, zou het dan toch weer goed zijn tussen die twee, vroegen we ons af. Maar deze week blijkt dat er van een nieuwe, frisse relatie geen sprake is. Rachel moet thuis komen wonen om voor André te zorgen. Hij is er door zijn wilde leven zó slecht aan toe, dat hij niet goed alleen kan blijven. Tijdens zijn optredens zingt hij zo vals als een kraai, hij moet aan de zuurstof na een optreden, hij vergeet al zijn songteksten en daarbij heeft hij ook nog eens last van depressies. Rachel mag nu voor haar Dré gaan zorgen. Dus niks nieuwe verliefdheid: Rachel is gebombardeerd tot Zuster Hazes. Erg gezellig, in huize Hazes.