Sean Kingston is samen met zijn bodyguard en een bandlid aangeklaagd voor verkrachting. De mannen zouden in een hotelkamer in 2010 een dronken tienermeisje hebben verkracht.

Dat blijkt uit een aanklacht in handen van TMZ.

De nu 22-jarige vrouw claimt dat ze gedwongen seks had met de Jamaicaans-Amerikaanse zanger, zijn bodyguard en een lid van Kingstons band, nadat ze wiet had gerookt en zo'n tien shotjes wodka op had. De vrouw heeft alle drie de mannen aangeklaagd.

Volgens de vrouw was ze uitgenodigd in Kingstons hotelkamer voor een meet-and-greet. Bij aankomst lag de zanger naakt in zijn bed en werd ze door zijn bodyguard bovenop hem gelegd.

Eerdere aanklacht

Daarna zouden de andere twee mannen haar ook hebben verkracht terwijl ze 'overduidelijk dronken was en niet in staat om toestemming te geven voor seks'. Een vriend van de vrouw redde haar uiteindelijk, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht.

Een eerdere aanklacht kwam te vervallen, omdat politieagenten haar niet geloofwaardig genoeg vonden. De vrouw eist nu minimaal 5 miljoen dollar (ruim 3 miljoen euro), omdat haar 'leven verwoest is'.

Ze kan niet slapen, heeft stemmingswisselingen en paniekaanvallen. Kingston heeft verklaard dat de seks 100 procent vrijwillig was.