Liam Hemsworth is zich naar verluidt 'doodgeschrokken' van het veelbesproken optreden van zijn verloofde, Miley Cyrus, tijdens de MTV Video Music Awards afgelopen zondag. 

De Australische acteur zou zelfs een eind aan hun relatie willen maken als gevolg van haar gedrag op het podium.

Een insider verklaarde tegenover RadarOnline.com dat Hemsworth zich dermate schaamde, dat hij hun verloving zou willen verbreken.

De 20-jarige Cyrus gaf zondag een provocerend optreden weg met zanger Robin Thicke, gehuld in slechts haar ondergoed waarin ze een hoop vulgaire bewegingen maakte. Achteraf kreeg ze een lading kritiek over zich heen en ook veel sterren in de zaal lieten zichtbaar merken haar optreden maar niks te vinden.

De bron vertelde: "Liam geeft veel om Miley, maar haar nieuwe look en bijgaande instelling vindt hij maar niets. Hij is zich doodgeschrokken van haar optreden en hij schaamt zich voor haar. Dit lijkt de laatste druppel. Liam is er klaar mee."

De Hunger Games-acteur zou bang zijn dat Cyrus' gedrag zijn carrière schaadt. De bron: "Zijn gehele team moedigt hem aan om met haar te breken omdat ze een negatieve invloed heeft op zijn reputatie en carrière. Liam is een serieuze acteur terwijl Miley de laatste maanden in een clown is veranderd."