Bram Moszkowicz vindt veel steun in de liefde in een moeilijke periode in zijn leven. De 53-jarige Bram werd in april uit zijn ambt gezet. "De liefde helpt mij al jaren."

Albert Verlinde onthulde in RTL Boulevard dat Moszkowicz weer terug is bij zijn oude liefde Nienke Hoogervorst. "Ik heb een nieuwe liefde, maar ik doe daar verder geen uitspraken over", zei Moszkowicz, die maandag na maanden weer terugkeerde in het entertainmentprogramma.

"Maar Nienke, dat is toch leuk?", ging Verlinde verder. "Ik ben jullie al een paar keer tegengekomen."

De twee leerden elkaar in 2005 kennen door de talentenjacht De Nieuwe Moszkowicz. Aan de relatie van de twee kwam een paar jaar geleden een einde.

Vechter

Moszkowicz beleeft momenteel een moeilijke tijd, hij mag niet meer werken als advocaat omdat hij onder meer grote sommen contant geld aannam van cliënten zonder dit te melden. "Het is alsof het penseel van de schilder is afgenomen", aldus Moszkowicz. "Het heeft diepe indruk op me gemaakt."

Toch zit hij niet bij de pakken neer. "Ik was een vechter, ik ben een vechter, daarom zit ik hier ook", aldus Moszkowicz. "Ik ben niet depressief geweest, maar ik merkte dat het me meer deed dan ik had verwacht."