AMSTERDAM - George Michael gaat de forums op zijn officiële website sluiten vanwege negatieve en 'bitching' commentaren van de bezoekers. In een verklaring op de site zegt de zanger: "Ik vind het triest te zien dat de forums vol staan met negatieve opmerkingen en dat de echte positieve fans, mij en zichzelf, constant moeten verdedigen tegen deze aanvallen."

George Michael kondigde kortgeleden aan dat hij stopt bij Sony Music om internetartiest te worden. De zanger nam dit besluit voor een deel door negatieve reacties in de media. Hij zegt: "Ik heb na regelmatige bezoeken aan de forums, om te zien wat jullie van het album, de interviews en de promotie vonden, besloten de forums te sluiten." De 41-jaar oude zanger eindigt zijn bericht met: "Sorry guys, but that's the way it goes... Peace and Love...or nothing at all."

De zanger geeft de leden van de forums twee weken de tijd afspraken te maken berichten voortaan op een andere site te posten. Michael brengt nog één album uit bij Sony Music om aan zijn contract met het bedrijf te voldoen voor hij zich terugtrekt uit de muziekindustrie.