Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Badr Hari in Zagreb

Badr Hari en Estelle Cruijff ontkennen relatiebreuk

Badr Hari en Estellle Cruijff ontkennen bij hoog en bij laag dat ze uit elkaar zijn, ondanks eerdere geruchten die spreken van een relatiebreuk.
Door BuzzE

Ze brengen in de loop van woensdag een persverklaring naar buiten waarin ze beweren dat alles nog koek en ei is tussen hen, zegt de advocaat van Hari.

''Ik had Badr vanochtend nog aan de lijn, het is gewoon niet zo dat hun relatie is beëindigd, om welke reden dan ook'', aldus raadsman Jacques de Wit.

Een bericht van zakenman Erik de Vlieger op Twitter over een vermeende relatiebreuk verwijst De Wit naar het land der fabelen.

''Badr en Estelle begrijpen wel dat hun relatie nieuws is en dat er over ze geschreven wordt, omdat ze bekende Nederlanders zijn. Maar hoe moeten ze zich verdedigen tegen onwaarheden? Het klopt niet, that's it.''

Verdedigen

In de loop van de dag komen Hari en Cruijff met een persverklaring om de geruchten te ontkennen en zich te verdedigen tegen de roddels die volgens De Wit feitelijk onjuist zijn.

''Alle nieuwsberichten zijn terug te voeren op één tweet van ondernemer Erik de Vlieger. Die zou toch bij uitstek moeten weten hoe naar het is als media negatieve publiciteit over je verspreiden. Daar heeft hij zelf altijd op afgegeven.''


Lees meer over:

Badr Hari

Aanbevolen artikelen