Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chris Brown aangeklaagd voor mishandeling

Chris Brown is dinsdag aangeklaagd voor mishandeling. Sha'keir Duarte, een neef van collega-artiest Frank Ocean, claimt dat Browns bodyguard hem in elkaar heeft geslagen. 
Door Novum

Begin dit jaar ging een aantal mannen, onder wie naar verluidt Brown en Ocean, met elkaar op de vuist bij Westlake Studio in Los Angeles.

Duarte wil nu geld zien omdat hij tijdens de ruzie over een parkeerplaats tussen het beveiligingspersoneel van de zangers zou zijn geschopt en geslagen door een bodyguard genaamd 'Hood'. In zijn aanklacht stelt Duarte verder dat hij werd uitgescholden door Brown en dat Brown dreigde dat de ruzie kon uitlopen op een schietpartij.

Browns advocaat Mark Geragos is woedend en wil een tegenaanklacht indienen. "Door dit soort rotzooi krijgen advocaten en aanklachten een slechte naam." Ocean zei begin dit jaar ook dat hij Brown wilde aanklagen naar aanleiding van het incident, maar hij kwam daar later op terug.

De 24-jarige Brown kreeg afgelopen vrijdag te maken met een toeval, die volgens zijn woordvoerder werd veroorzaakt door 'extreme vermoeidheid en emotionele stress als gevolg van ongefundeerde beschuldigingen en negativiteit'. De zanger, die ruim vier jaar geleden zijn ex Rihanna in elkaar sloeg, is regelmatig onderwerp van gesprek in de media.


Lees meer over:

Chris Brown

Aanbevolen artikelen