Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Mari van de Ven

Mari van de Ven 'gezegend met goede huid'

Mari van de Ven is altijd bezig met 'de buitenkant'. Of het nou zijn eigen uiterlijk is of dat van de sterren. "Als mijn oogleden gaan hangen, stap ik natuurlijk acuut naar de plastisch chirurg voor een correctietje."
Door BuzzE/Novum/NU.nl

"Uiterlijk is nu eenmaal mijn passie", zegt Van de Ven in het AD.

"Mijn droom is altijd geweest mensen mooier te maken, ze op die manier een goed gevoel te geven. Maar het innerlijk van mensen is en blijft het belangrijkste."

Van de Ven zorgt goed voor zichzelf. Hij eet gezond, rookt niet, drinkt zelden en sport. Wel laat hij zo nu en dan wat botox inspuiten en kleurt hij zijn haar en baard. "Daar blijft het bij. Meer is niet nodig, omdat ik van nature gezegend ben met een goede huid."

Sporen van het leven

Hoewel hij hangende oogleden zou laten corrigeren, wil Van de Ven niet te ver gaan. "Als ik straks 80 ben, wil ik er niet uitzien als 40! De sporen die het leven op een gezicht nalaat, zijn juist supermooi."

De visagist gaat vanaf oktober de Nederlandse theaters langs met zijn show Mari Expercience. Hij geeft daarbij iemand een make-over, deelt beautytips en vertelt anekdotes uit zijn loopbaan.


Lees meer over:

Mari van de Ven

Aanbevolen artikelen