Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Angus T. Jones

'Vrienden bezorgd om Two and a Half Men-acteur'

Het lijkt niet zo goed te gaan met Angus T. Jones. Vrienden maken zich zorgen om de 19-jarige acteur, die tien jaar lang de rol van Jake speelde in de sitcom.
Door BuzzE/NU.nl

Eerder deze zomer werd bekend dat hij niet langer een hoofdrol heeft in Two and a Half Men.

Jones werd onlangs met een baard en ongewassen haar gefotografeerd. Ook ziet hij er een paar kilo's lichter uit. "Het lijkt alsof hij aan het instorten is", zegt een vriend tegen New York Daily News.

"Hij is in ontkenning over het hele gebeuren. En hij wil er gewoon niet meer als Jake uitzien."

De acteur is van plan om volgende maand aan een studie te beginnen. De omroep CBS heeft aangegeven dat hij waarschijnlijk nog wel af en toe terugkeert als Jake, maar niet in elke aflevering.

Zevendedagsadventisten

Verder gaat het gerucht dat Jones weer overweegt zich aan te sluiten bij de Zevendedagsadventisten, net als zijn vriend Christopher Hudson.

In november verschenen de twee samen in een YouTube-video, waarin de acteur de kijkers aanraadde niet langer naar Two and a Half Men te kijken omdat het 'vieze rotzooi' zou zijn. Later bood hij zijn excuses aan.

Jones verdiende voor zijn laatste seizoen in de serie 300.000 dollar per aflevering, hiermee was hij de best betaalde tiener in de tv-industrie.

Aanbevolen artikelen