Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Tatum

Tatum Dagelet wil niet nog eens trouwen

Profvoetballer Daniël de Ridder hoeft geen huwelijksaanzoek te doen aan zijn vriendin Tatum Dagelet. In Trouw vertelt Dagelet dat ze niet nog een keer wil trouwen.
Door BuzzE

"Een keer is genoeg", blikt Dagelet terug op het huwelijk met haar ex Ruud de Wild. "Ik kwam Ruud tegen en dacht: dit is 'm. Zoiets had ik nog nooit eerder gevoeld."

"Binnen een jaar was ik getrouwd. Ik was 25. Ik had me voorgenomen het anders te doen dan mijn ouders. Ik zou bij deze man blijven en een groot gezin stichten, maar niet lang na de geboorte van onze dochter Toy liep het mis. Ik ben teleurgesteld. Het voelt als falen en ons kind is hoe dan ook de dupe.''

Dagelet (38) zegt met Daniël de Ridder een goede match te hebben. ''We zijn niet voor niets al zes jaar bij elkaar. We wonen in twee huizen, dat scheelt. Maar ik zal niet nog een keer trouwen. Een keer is genoeg''.

''Het was heel romantisch allemaal hoor, een sprookjeshuwelijk, maar na de scheiding hadden we het geld dat we voor het feest moesten lenen nóg niet helemaal terugbetaald'', vertelt de actrice die in de plattelandskomedie Leve Boerenliefde wel in trouwjurk is te zien.


Lees meer over:

Tatum Dagelet

Aanbevolen artikelen