Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Usher en zoontje

Usher wint rechtszaak om zoontje

Usher kan opgelucht ademhalen. Hij behoudt de voogdij over zijn 5-jarige zoontje Usher Raymond V.
Door NU.nl/BuzzE

Usher was door zijn ex-vrouw Tameka voor de rechter gedaagd. Zij wilde de volledige voogdij over Usher Raymond V nadat hij bijna was verdronken in een zwembad.

Tameka noemde Usher tijdens de zitting een niet attente vader. Ook uitte zij kritiek op de verzorgers die op Usher Raymond V hadden moeten letten op het moment dat hij bijna verdronk.

Ushers advocaat sloeg terug door te zeggen dat de zanger juist een geweldige vader is en dat de kinderen met hem weglopen, ondanks het recente ongeluk. Volgens Usher had dit iedereen kunnen overkomen.

Tranen

Tijdens de hoorzitting brak Tameka in tranen uit over de gesteldheid van haar zoon, want het kind zou wellicht permanente hersen- of hartbeschadiging hebben opgelopen. Het kind ligt nog in het ziekenhuis, volgens Tameka omdat er complicaties zijn.

De zanger beweert dat hij niet wil dat zijn zoon ontslagen wordt uit het ziekenhuis voordat de dokters zeker weten dat hij 100 procent oké is.

De rechter ging uiteindelijk niet in de eis van Tameka mee en bepaalde dat Usher de voogdij over zijn kind mocht houden. Usher was naar verluidt zo blij met het horen van de uitspraak dat hij Tameka na afloop omhelsde.

Bekijk beelden:


Lees meer over:

Usher

Aanbevolen artikelen