Maandag 3 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
chaka khan

Chaka Khan prijst Lindsay Lohan na geruchten

Chaka Khan heeft bewondering voor de manier waarop Lindsay Lohan haar verslavingsproblemen aanpakt. 
Door Novum

Dat schrijft de 60-jarige zangeres op haar website in reactie op geruchten dat Lohan haar uit afkickkliniek Cliffside in Malibu zou hebben verjaagd.

Met haar wangedrag zou de actrice ervoor hebben gezorgd dat Khan (foto), die ook met verslavingen kampt, de kliniek een week eerder dan gepland verliet.

"Ik klap voor Lindsay Lohan", schrijft de zangeres onder meer. "Ze is een knappe jongedame en ik bid voor haar welzijn." Khan zegt zelf verslaafd te zijn geraakt aan medicijnen na een operatie aan haar knie, enkele jaren geelden. Lohan verliet vorige week de dinsdag de kliniek, nadat ze in mei was opgenomen.

Geruchten

De zangeres gaat niet inhoudelijk in op de geruchten, maar laat via Twitter nog weten dat ze veel om de 27-jarige Lohan geeft. "Niemand maakt onze liefde kapot. Ik hou van je", twitterde ze, waarop Lohan 'liefs en knuffels' terugstuurde.

Terwijl de roddel gaat dat Lohan Khan wegjoeg uit de kliniek, zou ze haar moeder Dina er juist graag naartoe sturen. "Ze weet dat Dina regelmatig drinkt en ziet in hoeveel haar eigen behandeling heeft geholpen", zegt een bron tegen Radar Online. "Ze heeft haar moeder gesmeekt om hulp te zoeken."


Lees meer over:

Lindsay Lohan

Aanbevolen artikelen