Dinsdag 4 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
roddelbladen bladen

Roddelbladen: Zure Sylvie en Oerlemans' bouwdrift

Onwetende Sylvie feest er op los, de Borsato clan is weer geland, Glennis Grace gekiekt met buikje en Reinout en Danielle hebben last van bouwdrift. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.
Door NU.nl/CWE

Terwijl Rafael gezinnetje speelt met Sabia, zet Sylvie de bloemetjes buiten. Overal duiken foto's op van de vers gescheiden tv-babe in bikini. Ze geniet in haar eentje van de zon in Saint Tropez, maar eenzaam is ze allerminst.

Privé heeft foto's waar ze met een oude man in een strakke zwembroek op staat. Gezellig hangen ze samen in de branding. Ook zijn er foto's van Syl in een discotheek. Met een flink glas wijn in haar hand laat ze zich het hof maken door een bezoeker.

Volgens Privé heeft ze daarvóór nog een scharrel gehad met zanger Robin Thicke en model Jerad More. Vlak hierna zou haar Franse liefje Guillaume Zarka het hebben uitgemaakt.

Sylvie moet dus nu alleen vakantie vieren. Maar er om treuren doet het modepopje allerminst. Of ze al weet van de babygeruchten van Rafael en Sabia, weet Privé niet, maar dat zou haar feestelijke tripje wel eens heel 'Cote d'aZUUR' maken, grapt het blad vals.

De Borsato-clan

De familie Borsato heeft enige weken op Ibiza doorgebracht. Weekend volgde de familie van de zanger een tijdje en schotelt ons nu de vakantiekiekjes voor. Gezellig hoor: moeder Mary mocht mee en ook broer Armando was van de partij.

Met z'n allen een beetje spelevaren met de speedboot, Marco drinkt een biertje, klauteren over de rotsen met een te zware strandtas....het is net een gewone familie op vakantie. In Party zien we de thuiskomst van de kolonie, met twee karren met grote koffers, Leontine zonder make-up en Mary als oude hippie in een soepjurk met hoed.

Weekend vraagt zich af of Marco na deze vakantie eindelijk voldoende is opgeladen om weer eens een hit te scoren. Na het faillissement van TEG werd het angstvallig stil rondom de zanger. Het blad hoopt dat Marco inspiratie heeft opgedaan voor een project waarmee hij zijn 20-jarig jubileum als zanger kan vieren.

Cadeautje voor Liza

Binnen een paar weken wordt het kind van Jan Smit verwacht. Een zoontje, is de voorspelling. Jantje zal hij niet gaan heten, aan die naam heeft papa Jan een bloedhekel, verklapte hij al. Omdat na de komst van de baby het gezin uit drie kinderen bestaat, kocht Jan voor Liza een cadeautje.

Weekend toont foto's van de hoogzwangere Liza die trots met de sleutels van een nieuwe Mercedes zwaait. De 'familiebak' Mercedes GLK kost volgens het blad bijna een ton, maar dat heeft Jan er graag voor over. Hij draagt Liza op handen en wil dat zij een goed leven heeft. De blonde Volendamse heeft volgens het blad al meerdere ritjes over de Volendamse Dijk gemaakt om de auto te showen.

Echt ver zal ze voorlopig niet rijden met die dikke buik. Jan verheugt zich vooral op de geboorte van zijn zoon. Hij droomt er al van langs het voetbalveld te staan. Eerst maar even de bevalling afwachten en hopen dat de echo het juiste geslacht heeft aangetoond.

Bikini-proof

Zit je als nietsvermoedende BN'er aan het strand, word je op de foto gezet. In je bikini sta je dan opeens in de Party. Dat overkomt zangeres Glennis Grace deze week. Ze zit niet in Ibiza - dan weet je dat je dat risico loopt. In Spanje dacht ze veilig te zijn, maar nee. Party maakt er een slap verhaal van dat ze "na mager jaar weer gelukkig en gezond is".

Glennis viel veel af en het gerucht ging dat ze anorexia zou hebben. Maar op de bikinifoto zien we een goed lijf met een klein gezellig buikje. De zangeres kan de kleine bikini prima hebben. "Ze lijkt de weg terug naar de ijskast weer gevonden te hebben", grapt het blad.

Menig Spanjaard zal zijn nek verdraaien als hij de wulpse zangeres voorbij ziet lopen. Maar of Glennis zelf blij is om voor heel Nederland in bikini op de kiek gezet te worden, vragen we ons af.

Oerlemans vakantiehuisje

In Saint Tropez hebben de rijken der aarde een probleem. Volgens Story wordt de kustplaatst geteistert door inbrekers en criminelen. Herman en Judith Heinsbroek (miljonair en ex-minister) ondervonden het aan den lijve. Er liep een vreemde man in de tuin met snode plannen, vertelt Judith. Herman verkocht onmiddellijk het huis en kocht iets nieuws in een zwaar beveiligde wijk.

Jan en Monique des Bouvrie hebben gelukkig nog geen inbrekers gehad in St. Tropez. Maar volgens Jan rijdt men niet meer in Porsches door het dorp. In een oude LandRover of kleine Mini valt het minder op dat iemand extreem rijk is. Ook Reinout en Danielle Oerlemans hebben een miljoenenvilla in Saint Tropez.

Die staat te koop, bij een exclusieve makelaar (John Taylor). Story belde even met Reinout, maar de verkoop heeft niks met onveiligheid te maken. "Wij zijn bouwers",  laat de tv-tycoon weten. Als zich een koper aandient, gaat hij met 'Daan' lekker een nieuw huis verbouwen en naar hun eigen smaak inrichten. Ach ja, ieder z'n hobby. De één gaat vissen, de ander re-styled miljoenenvilla's.

Aanbevolen artikelen