Jim Bakkum gaat een drukke periode tegemoet. De musicalster is druk bezig met de repetities voor de musical Flash Dance, die vanaf september door Nederland trekt. 

"En dan gaat Bettina ook nog eens toeren", vertelde Bakkum over zijn echtgenote aan RTL Boulevard.

"We hebben een heel oppasschema. Daar krijgen we het wel een beetje benauwd van." De twee werden in november ouders van zoon Lux. Flash Dance is de eerste musical waar Bakkum sindsdien in speelt. "Maar ach, daar komen we ook weer wel doorheen", relativeert de 25-jarige zanger en acteur.

Bakkum vindt het met de dag moeilijker worden om zijn zoon bij een ander achter te laten. "Nu leer je hem dag voor dag beter kennen. Iedere dag wordt het leuker, hij is echt zo'n ongelooflijk blij, lief kind. Ik ben trots dat ik zijn vader mag zijn."

Broertje

Als het aan Bakkum ligt, krijgt Lux snel een broertje of zusje. "Dat lijkt ons wel heel erg leuk, ook voor een kind. Bettina en ik zijn allebei opgegroeid met broers en zussen."

Voor hun kroost zoeken de musicalsterren naar een groter onderkomen. "We zoeken iets dichter bij familie en met wat meer rust", legt Bakkum, die momenteel in Amsterdam woont, uit. "Mijn schoonouders hebben een joekel van een tuin met zwembad en trampoline, dat wil ik ook wel voor Lux."