Alyssa Miller stapelgek op Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaals nieuwe vriendinnetje Alyssa Miller is stapelgek op hem en haar vader heeft zelfs zijn goedkeuring al gegeven.

"Ik heb hem nog niet ontmoet, maar hij moet een geweldige kerel zijn", zegt vader Craig Miller tegen Celebuzz.

"Ze klonk zo blij toen ze over hem vertelde. Ik heb haar al heel lang niet zo blij en gelukkig gehoord." Het 24-jarige model heeft nog niet heel veel over haar nieuwe vriend verteld.

"De details krijg ik niet te horen, want ik ben haar vader. En ze is nog jong en verlegen. Het is nog maar net aan, dus ze wil er nog niet teveel over kwijt."

Schoonmoeder

Alyssa Miller heeft haar schoonmoeder al wel ontmoet. Zij en de acteur werden onlangs in New York gespot met zijn moeder. "Als zij gelukkig is, dan ben ik dat ook", aldus papa, die overigens niet verbaasd is dat zijn dochter iets met een bekende acteur heeft. "Ze ziet er prachtig uit en ze is een geweldig persoon. Iedere man die met haar uit mag, heeft geluk."

De twee werden in juni voor het eerst samen gezien. De 32-jarige Gyllenhaal had eerder romances met Emily DiDonato, Reese Witherspoon, Kirsten Dunst, Minka Kelly en Taylor Swift.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie