Toni Braxton na ruim drie jaar officieel gescheiden

Toni Braxton is ruim drie jaar na de breuk met haar ex nu ook echt gescheiden. Een woordvoerder van de zangeres liet woensdag aan diverse Amerikaanse media weten dat de scheiding vriendschappelijk is afgerond.

"Ze blijven allebei actief betrokken bij de opvoeding van hun twee zoons, de 11-jarige Denim en de 10-jarige Diezel", zo luidde de verklaring verder.

Waarom Braxton en Keri Lewis uit elkaar zijn, is nog steeds onbekend. Ook is niet duidelijk wie van de twee het initatief voor de scheiding heeft genomen.

Braxton en Keri Lewis leerden elkaar kennen toen Lewis met zijn groep Mint Condition het voorprogramma van de zangeres verzorgde. Op april 2001 trouwden de twee, in december van dat jaar kwam hun eerste kind ter wereld. De relatie strandde in november 2009.

Terugtrekken

De 45-jarige Braxton, bekend van hits als Un-break My Heart en He Wasn't Man Enough, kondigde in februari aan zich terug te trekken uit de muziekindustrie. Braxton, die met haar zussen een eigen realityshow heeft, wilde zich op haar acteercarrière storten. Desondanks maakte ze vorige maand bekend met Babyface aan een nieuwe plaat te werken.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie