'Kanye West krijgt advies van Jay-Z'

Kanye West heeft van collega-rapper en goede vriend Jay-Z te horen gekregen dat hij zich rustig moet gedragen en zich moet concentreren op het vaderschap.

"Jay-Z probeert hem te leren hoe hij rustig moet blijven. Hij heeft hem verteld dat hij er niet zo op moet letten. Hij moet juist genieten van wat hij heeft", aldus een bron aan Daily Star die daarmee doelt op zijn pasgeboren dochter. "Hij moet een voorbeeld zijn voor zijn kind."

Volgens de insider is Jay-Z de juiste man om West te helpen. "Kanye kan heel boos en gefrusteerd reageren op het celebrity-wereldje waarin hij zich bevindt. Niemand dan Jay-Z weet beter dat het inderdaad moeilijk kan zijn om constant in de schijnwerpers te staan. Hij heeft ook een flinke carrière, een relatie met een beroemde zangeres en hij is net vader geworden."

Toch is er volgens de insider ook een groot verschil tussen Jay-Z en West. De vriendin van laatst genoemde, socialite Kim Kardashian, verdient namelijk haar geld met constant in de spotlights zijn. "Voor iemand als Kanye, die dit vreselijk vindt, is dit moeilijk om mee om te gaan."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie