'Kanye West niet vervolgd voor aanvallen fotograaf'

Kanye West zal niet worden vervolgd voor het aanvallen van een fotograaf, vorige week. De rapper viel de paparazzo aan op het vliegveld van Los Angeles.

Dat meldt TMZ donderdag.

West zou hebben toegezegd eventueel een bedrag te betalen aan de fotograaf, als hij zijn aanklacht intrekt. De fotograaf diende vorige week een aanklacht in, waarbij hij de rapper beschuldigde van een poging tot het stelen van zijn camera.

West viel de fotograaf vorige week aan toen hij het vliegveld van de Amerikaanse stad verliet. De fotograaf vroeg de rapper te reageren op een eerdere aanval op een andere journalist.

West werd boos omdat de paparazzo bleef doorvragen, ondanks dat de rapper eerder had gezegd dat de fotograaf hem met rust moest laten.

250.000 dollar

"Jij probeert mij in de problemen te krijgen, zodat ik jou 250.000 dollar moet betalen", aldus West tegen de fotograaf, die niet ophield met vragen stellen toen de rapper niet reageerde.

"Ik wil niet dat je met me gaat vechten, je bent een coole gast, ik wil gewoon weten wat er eerder deze week nou aan de hand was", aldus de fotograaf vlak voor hij werd neergeslagen door de rapper.

Na de woede uitbarsting van West werd de fotograaf overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Op een aantal schrammen na zou het goed met hem gaan.

Lees meer over:
Tip de redactie