Danny de Munk boos over geruchten familieruzie

Danny de Munk is woedend op het weekblad Weekend. Het tijdschrift meldde dat de zanger ruzie heeft met zijn ouders over geld. 

Het contact tussen De Munk en zijn ouders is begin dit jaar verbroken, maar volgens de zanger gaat de ruzie niet om geld.

De Munk schrok van het bericht. "Mijn vader en moeder hebben alles met liefde gedaan en daarom wil ik ze met respect behandelen", vertelde hij in RTL Boulevard. "Het is nooit een issue óver geld geweest."

Ondanks dat de zanger momenteel geen goede band heeft met zijn ouders, wil hij het voor ze opnemen. "Als je in de zestig bent en je hebt altijd je liefde gegeven en het goed gedaan, ondanks dat we nu niet meer met elkaar spreken, dan spring ik in de bres want het blijven altijd je vader en moeder."

Voicemailbericht

De Munk heeft woensdagochtend een voicemailbericht achtergelaten bij zijn ouders. "Daar hebben ze niet op gereageerd. Maar die worden er ook gek van. Elk huisje heeft zijn kruisje", aldus De Munk. "Maar ik vind het rot als ze in een kwaad daglicht worden gezet want dit is niet de waarheid."

De volkszanger blijft hoop houden dat het weer goed komt tussen beide partijen. "Dat hoop ik wel, dat hoop ik altijd. Ik ben 43, ik heb ook niet het eeuwige leven. Zij zijn in de zestig."

Lees meer over:
Tip de redactie