Lieke van Lexmond trekt zich niets aan van bladen

Lieke van Lexmond ligt niet wakker van wat de bladen over haar schrijven. "Ik neem het allemaal niet meer te serieus", zegt ze.

Zo zou De Telegraaf beweren dat ze weer samen is met haar ex Mark van Eeuwen. 

"Ben ik weer bij een ex terug? Kijk eens aan", reageerde Van Lexmond woensdagochtend in de radioshow van Giel Beelen. "Ik ben altijd blij dat de krant het altijd sneller weet dan ik zelf."

Volgens De Telegraaf brachten Van Lexmond en Van Eeuwen 'een aangename tijd' door in Cannes, waar de liefde tussen de twee weer zou zijn opgebloeid. Het weekblad brengt 'toch weer opmerkelijke foto's'.

"Nou, ik hoop dat die een beetje oké zijn, van een leuke positie genomen", lachte Van Lexmond. Foto's waarop zij en Van Eeuwen zoenend te zien zijn, zijn volgens de actrice en presentatrice 'vrij onmogelijk'. "Maar ik weet natuurlijk niet welke nieuwe datum ze eronder zetten. Ik heb natuurlijk heel veel gezoend met hem."

Heerlijk weekend

Van Lexmond vertelt wel dat ze een 'heerlijk' weekeinde heeft gehad in Cannes. "Het leuke is dat ik op die foto mijn manager aan de andere kant zie staan. Daar was ik drie weken geleden nog mee volgens de bladen. Dat was toen blijkbaar mijn grote liefde."

Van Eeuwen, met wie Van Lexmond in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde, vierde dinsdag zijn 37e verjaardag. Daar was ze niet bij aanwezig. "Ik kon niet, want ik had een dagje ramadan. Anders zou ik zeker bij hem zijn geweest, want hij is een hartstikke bijzonder iemand voor me."

In het kader van het Ramadanjournaal van de NTR vastte Van Lexmond dinsdag een dag, wat haar zwaar viel. "Ik vond het heel mooi om even een dag, wat niks is in vergelijking met een maand, te doen. Ik vond het moeilijkste om niet te drinken, het was gisteren natuurlijk gewoon een hittegolf en je mag ook geen water. Dat was het meest heftige."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie