'Amanda Bynes is volledig blut'

Amanda Bynes is naar verluidt volledig platzak. 

De 27-jarige actrice, die onlangs nog onvrijwillig werd opgenomen op een psychiatrische afdeling in een ziekenhuis in Californië, vloog maandag terug uit New York omdat haar geld op was en ze geen slaapplaats kon vinden. Dat meldt RadarOnline.com.

Een insider verklaarde tegenover de entertainmentsite dat Bynes besloot naar L.A. terug te vliegen omdat 'het geld waartoe ze toegang had, zo goed als op was'. Daarnaast kon de geplaagde Hairspray-ster geen verblijfplaats vinden in New York vanwege haar vreemde gedrag.

'Niemand wilde haar een appartement verhuren. Aangezien ze nog wel een huis bezit in het Californische Calabasas besloot ze naar de westkust terug te keren. Het is nog onduidelijk hoe ze haar vlucht heeft kunnen betalen", aldus de bron.

De actrice werd maandagavond, vlak na haar aankomst, opgepakt door de politie nadat ze geprobeerd had om een woning in brand te steken. Toen Bynes met de agenten had gesproken, besloten ze om haar naar een ziekenhuis te brengen. Ze zal de komende 72 uur geobserveerd worden.

Lees meer over:
Tip de redactie