'Nicole Appleton bezoekt pretpark ondanks ruzie'

Nicole Appleton is ondanks haar huwelijksproblemen in Disney World Florida gezien. De zangeres was er samen met haar familie en leek zich goed te vermaken.

Dat meldt de Britse krant The Sun

De voormalige zangeres van All Saints zou in het pretpark regelmatig lachend zijn gezien, vooral op de momenten dat haar 12-jarige zoon bij haar was. Een bron liet aan de krant weten dat Appleton dit vooral voor haar zoon doet. 

"Ze houdt zich sterk, maar er zijn momenten waarop ze zich helemaal niet goed voelt", aldus de bron. Ze zou het maar moeilijk kunnen accepteren dat haar man Liam Gallagher een kind heeft met een ander. 

Geschokt

De zangeres zou later ook zijn gezien terwijl ze samen met haar zussen aan het eten was in het hotel. Ze zag er toen volgens de krant geschokt uit.

Appleton had haar trouwring afgedaan en haar man is niet in haar buurt gezien. Hij is waarschijnlijk nog steeds op vakantie op Ibiza.

Vorige week werd bekend dat hij een kind heeft verwekt bij een Amerikaanse journaliste. Om zijn naam uit de pers te houden, zou hij de vrouw hebben betaald.

Tip de redactie