Estelle Cruijff heeft moeite met scheiding

Estelle Cruijff vindt de afwikkeling van haar scheiding met Ruud Gullit moeilijk. "Ik heb het mij allemaal enorm aangetrokken."

Het koppel is sinds een maand officieel gescheiden, maar dat ging volgens Cruijff niet allemaal even makkelijk. "Het is me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik besef dat ik erdoor heen moet, maar het is veel om te verwerken."

Cruijff is door de zware periode wat kilo's afgevallen en weet dat mensen zich daarom zorgen maken. "Dat is heel lief, maar niet nodig. Ik weet dat ik niet de makkelijkste weg heb gekozen, maar alles is mij overkomen. Ik volg de weg van mijn hart."

Tegenover Story vertelt de voormalig voetbalvrouw dat het met haar hart goed gaat, want zij is nog steeds gelukkig met Badr Hari. "Natuurlijk is de relatie met Badr niet alleen maar een sprookje, maar ik ben gelukkig met hem."

Door een gescheiden vakantie, Cruijff ging naar Ibiza en Hari naar Marokko, werden de geruchten dat het niet goed met hun relatie ging aangewakkerd. "Er is niets aan de hand. Ik heb het Estelle net nog gevraagd en ze zegt dat ze alleen met mij verder wil en dat ze van me houdt", aldus Hari.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie