'Guillaume Zarka kapot van breuk Sylvie van der Vaart'

Guillaume Zarka zou kapot zijn van de breuk met Sylvie van der Vaart. De Fransman zou er vooral moeite mee hebben omdat Van der Vaart gelogen heeft over de reden van de breuk.

Midden juli werd bekend dat Van der Vaart een einde had gemaakt aan de relatie met de Franse zakenman. De voormalig voetbalvrouw zou nog niet toe zijn geweest aan een nieuwe relatie, zo snel na de breuk met ex-man Rafael.

Een bron zegt tegenover Story dat van dat verhaal niets klopt. Zarka zou zelf een eind hebben gemaakt aan de relatie, omdat de presentatrice een wilde avond zou hebben gehad met Robin Thicke. "Hij heeft haar zo snel mogelijk naar Parijs laten vliegen, want hij wilde met haar over de hele situatie praten."

De Fransman zou geen andere uitweg hebben gezien dan de relatie verbreken. "Hij baalt van de situatie, want hij houdt zielsveel van haar. Dat Sylvie heeft gelogen over de breuk was echt een klap in zijn gezicht."

Van der Vaart werd enkele dagen later gezien met Duits model Jared Moore, waarmee zij nu iets zou hebben. "Dat was echt een trap na voor Guillaume, maar hij lijkt daardoor er van overtuigd dat hij de juiste beslissing heeft genomen."

Tip de redactie