Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof klaar voor baby

Musicalsterren Tommie Christiaan (27) en Michelle Splietelhof (30) zijn klaar voor de komst van hun eerste kindje, dat eind augustus wordt verwacht. De carrières gaan dan heel even op een lager pitje. "Zij staat op nummer één."

Christiaans rol in The Little Mermaid was klaar en Splietelhof stopt voorlopig met haar rol in Sister Act.

"Op een gegeven moment wilde ik wel wat audities gaan doen voor dingen die op The Little Mermaid zouden aansluiten", zegt Christiaan in het AD.

"Maar toen dacht ik ineens: ik wacht wel even. Ik heb liever de tijd om ons gezinnetje goed op te starten. Een nieuwe fase in, als vader en moeder, dat is toch wel heel bijzonder."

Als de baby er eenmaal is, zal het werkschema ook worden aangepast op de kleine. "Ik ben niet van plan om onze dochter om alles bij opa en oma te droppen". zegt Christiaan. Daar is Splietelhof het helemaal mee eens. "We hebben voor een kleintje gekozen en zij staat nu op nummer één. Zij staat centraal bij elke keuze die we maken."

Geen ruzie

Er zal dan ook geen ruzie komen over wie wat gaat doen. "Het is simpel: degene die het leukste mag doen, die krijgt voorrang", aldus Christiaan. "Als ik de kans krijg om de rol van mijn dromen te spelen, dan zet zij haar dingen een beetje op een zijspoor en andersom. Dat moeten we steeds afwegen."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie