Josje Huisman nog niet toe aan nieuwe liefde

Josje Huisman denk nog niet na over een nieuwe liefde, een maand nadat zij en Johnny de Mol een punt achter hun relatie zetten.

Alhoewel haar ex vorige week alweer werd gespot met een nieuwe liefde, is het K3-lid daar zelf nog helemaal niet mee bezig. "Ik ben zo druk met alle nieuwe plannen van K3 dat ik me daar liever mee bezig houd."

De zangeres had iets minder dan een jaar een relatie met De Mol. Daarvoor ging zij met Gert Verhulst en Levi van Kempen. "Ik heb nu vlak achter elkaar twee relaties gehad die niet langer dan een jaar duurden, maar dat wil niet zeggen dat ik een losbol ben of van de korte relaties."

"Je hebt het niet altijd in de hand, hè. Als het kan, heb ik liever een lange relatie. Ik denk dat uiteindelijk iedereen op zoek is naar een vast iemand. Ik dus ook," vertelt Huisman aan Flair.

Ondanks dat de zangeres nu geen vriend heeft hoopt zij ooit te kunnen trouwen en kinderen te krijgen. "Eigenlijk is trouwen nog steeds mijn droom. En ik wil later wel kinderen, maar de eierstokken rammelen nog niet. Maar als het me gegeven is zou ik wel meer dan één kind willen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie