Nicole Appleton is voor het eerst gespot sinds bekend is geworden dat haar man Liam Gallagher een kind heeft met een minnares. 

Volgens The Mirror was het duidelijk dat ze haar trouwring niet droeg. Daarnaast zou Appleton er heel dun uit hebben gezien.

De krant meldt dat de rocker zijn vrouw zelf heeft ingelicht over het kind dat hij heeft met een voor haar onbekende vrouw. Vlak daarvoor had ze het er nog met haar zus over gehad. Toen was namelijk alleen bekend dat een bekende rockartiest een buitenechtelijk kind had verwekt. "Nikki is er helemaal kapot van", laat haar moeder weten.

Nadat Gallagher zijn affaire had opgebiecht, heeft hij geen contact meer opgenomen met zijn vrouw. "Ze zei tegen mij dat hij niet eens heeft gebeld om te vragen hoe het met de kinderen gaat", vertelt de moeder van Appleton. "Er waren geen signalen. Het was het laatste wat ze verwachtte."

Affaire

Appleton en Gallagher zijn sinds 2008 met elkaar getrouwd. Een week geleden werd bekend dat Gallagher een kind heeft met een Amerikaanse journaliste. Hun affaire zou vlak na de geboorte zijn geëindigd.

De rocker probeerde zijn naam uit de pers te houden. Daarvoor zou hij de vrouw hebben betaald. Tijdens zijn eerdere huwelijk met Patsy Kensit verwekte hij ook een kind bij een minnares.